Nyheder - Hvad er den normale tykkelse af sintrede sten?

Sintret sten er en slags dekorativ kunstig sten.Folk kalder det ogsåprocelæns plade.Det kan bruges i skabe eller garderobedøre under boligindretning.Hvis den bruges som skabslåge, er bordpladen den mest intuitive foranstaltning.Hvad er den normale tykkelse påsintrede sten?

1i patagonia porcelæn

1).1) Hvad er den normale tykkelse af den sintrede stenplade?

1. På nuværende tidspunkt erporcelænspladeer meget populær på markedet.Den kan lægges på væggen og gulvet.Den normale tykkelse er generelt omkring 1 cm.Dens længde og bredde har mange specifikationer, såsom 900 x 1800 mm eller 1200 x 2400 mm, nogle er lidt mindre, 800×2600 mm, disse specifikationer er relativt populære på markedet.

4I porcelænsfliser

2. Denporcelænspladebruges som baggrundsvæg i boligindretning, og dens tykkelse kan nå op på 6 mm eller 9 mm eller 12 mm, så tykkelsen af ​​porcelænspladen kan tilpasses.Hvis det er en sekundær dekoration, kan du vælge en 3 mm tyk porcelænsplade, som er mere velegnet til væggen.Den 3 mm tykke sintrede sten har flere fordele end andre tykkelsesplader.Det er lettere i vægt, bringer en vis grad af lystransmission, anti-forurening og vil ikke beskadige gulvet og væggen i rummet.Det kan konstrueres direkte og kan bruges i henhold til forbrugernes krav Ifølge efterspørgslen kan det behandle enhver størrelse.

1i calacatta porcelæn
2i calacatta porcelæn

2) hvorfor så mange mennesker kan lide sintret sten?

1.Sintret stener en slags gennemskinnelig keramik, normalt hvid, bagt ved høj temperatur og lavet af ler.Dette ler har i sig selv mineraler, siliciumdioxid osv., hvilket gør skiferfarven mere rig med stor intensitet.

2.Than præstation afsintrede stenpladerer relativt stabil, højtemperaturbrændingsstøbning, høj temperaturbestandighed, mere egnet til køkkenmiljøet.Det vil ikke brænde, og det vil ikke afgive skadelige stoffer.

3. Styrken afsintrede stener også meget høj, sammenlignet med granit har den oversteget 40%, så den kan bruges som køkkenbordplade, og der kan skæres mad på den uden at bekymre dig om ridser.Og det er vandtæt og antifouling, fordi dets vandabsorptionshastighed er relativt lav, og det er mere bekvemt at rydde op senere.

3i porcelæn vægflise
2i porcelæn vægflise

Porcelænplader kan bruges som forskellige brædder, som køkkenbordplader eller tv-baggrundsvægge, så nogle af dens tykkelse kan nå 3 mm, og nogle kan nå 12 mm, og dekorationsejere kan tilpasse det efter deres behov.


Indlægstid: 30-jan-2023