Nyheder - Den mest populære kvartsit-Patagonia Granit

Patagonia graniter en beige naturlig kvartsit udbrudt i Brasilien.Farverne indeholder grå, hvid, guld og sort.Den er meget velegnet til baggrundsvæg, gulv, bordplade, bordplade mv.

 

1i patagonia granit

Patagonia granit er en natursten fra Brasilien.Hvert stykke har en unik tekstur, delikat og glat.Til forskel fra mange luksussten har den et materiale, der er tæt på krystaljade.Dette specielle materiale er blevet dæmpet af tiden og ser ud til at registrere hemmeligheder om dyrebare skatte i fortiden.

15I patagonia kvartsit

Patagonia-granitten er sammensat af fire farver: grå, hvid, guld og sort, og teksturen ændrer sig som bølger.Naturstensglans, der viser kunstnerisk og naturlig stil.Integrer patagonia-granit i rummet, giv rummet en følelse af mystik, injicer et strejf af farve og mode i rummet, og føj lidt sjov til livet.

7i pandora marmor

De lagdelte linjer er suppleret med udsmykning, hvilket gør rummet vildt uden at virke rodet, og viser kvaliteterne af tekstur og farve.Hvert stykke Patagonia-granit er en gennemarbejdet "kunst", som er både praktisk og dekorativ, uanset om den er påført på væggen eller på jorden.

12i pandora marmor

1.Spisebordplade og sofabordplade

Jeg må indrømme, at dette er spisebordet, der vil få dig til at falde med et øjeblik.Anvendelsen af ​​patagonia granit er blevet prikken over i'et på hele rummet, ligesom den første stråle af gyldent sollys tidligt om efteråret, hele det indre rum er levende og blomstrer med uendelig charme.

6i pandora marmor
2i patagonia granit
Patagonia granit bordplade 1
24i pandora marmor
Patagonia granit bordplade 3
Patagonia granit bordplade 2

2. Baggrundsvæg

Kombinationen af ​​patagonia granit og forskellige materialer samt den geniale kombination af tekstur, farve og materiale øger ikke kun fylden af ​​rummets dekorative overflade, men holder også rummet i en afbalanceret tilstand, hvilket hverken vil gøre pladsen er for kedelig eller får dig til at føle, at der opstår visuel træthed.

9i pandora marmor
27i pandora marmor
12i patagonia granit
marmor baggrundsvæg 1
marmor baggrundsvæg 2
marmor baggrundsvæg 3

3. Køkkenskabe

Køkkenet er så enkelt og uhøjtideligt et sted, men på grund af en patagonia-sten viser det sin adel og smag.Og integrer en charmerende kraft mellem skønhed og magi i køkkenlivet.

Patagonia bordplade 1
11i patagonia granit
13i patagonia granit
Patagonia bordplade 2
Patagonia bordplade 3

Indlægstid: 11-feb-2022